Popular Post

30 Nisan 2017 Pazar

Merhabalar arkadaşlar,

Last Empire war z oyununda hepinizin bildiği üzere bir çok komutan yer almaktadır. Bu bölümde bu komutanlardan Zane hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağız.

last empire war z zane skilleri ve kıyafetleri











Oyun bizlere zane komutanı standart olarak vermektedir. Zane skill verirken ya da kıyafet giydirirken dikkat edilmesi gereken birkaç husus bulunmaktadır.

İlk olarak kaç adet komutanımız olduğu önem kazanmaktadır.Bildiğiniz üzere oyun içerisinde komutanlara verilen skiller 3 farklı ana başlık altında toplanmaktadır.

last empire war z komutan skilleri ve önemi



1. Savaş
2. Gelişim
3. Destek

Peki bu skiller ne anlama geliyor ?.

1. Savaş :
Eğer ki komutanımızı savaş formasyonunda kullanacaksak savaşçı - nişancı - zombi gibi askerlerimizin saldırı / savunma / can puanı gibi özelliklerine katkıda bulunması amacı ile verilen skillerin olduğu kısım Savaş skilleridir.

2. Gelişim :
Birden fazla komutanı olan oyuncuların, farklı komutanlar için farklı roller seçme sanşları bulunmaktadır. Bu durumda zane i gelişime atayan oyuncular olabilir.Gelişim skilleri Şehrinizin gelişimi için , kaynak toplama, üretim vb. özelliklere katkı sağlamaktadır.

3. Destek : Yine bir önceki bahsettiğimiz gelişim sekmesi gibi birden fazla komutanı olan arkadaşlar bir komutanlarını da destek kısmına atabilmektedirler. Destek kısmında ise yaralı kapasitesi arttırma, asker eğitim sayısı arttırma gibi savaş pozisyonunuza destek olacak birimlere katkı veren skiller yer almaktadır.

Skiller ile ilgili genel konuyu ve dağılımları deneyimlerini bloğumuzun skiller kısmında bulabilirsiniz.


Ana konumuza dönecek olursak, elimizde sadece zane komutan var ise bu komutanı savaş pozisyonunda kullanmak yararımıza olacaktır. Bunun için de zane skillerini savaş sekmesiden kullanmamız gerekir.
Birden fazla komutanı olan bir oyuncu iseniz, ihtiyaç duyduğunuz diğer skill sekmeklerini kullanarak zane i gelişimci ya da destekçi olarak kullanmanız yararınıza olacaktır.
Her komutan tecrübe değeri arttıkça level atlamaktadır. Her level atlamas sırasında ise oyun sizlere belli bir sayıda (komutanınızın level değerine göre) skill puanları, bunun yanı sıra (en yüksek seviyedeki komutanınız level atlamış ise) sizlere ekstra kaynaklar sunmaktadır.

Özetlemek gerekir ise , zane oyunun bizlere sağladığı temel komutan olup, ihtiyacımıza göre evirerek (savaş,gelişim,destek) kullandığımız bir komutandır.Hiçbir ek skill özelliğine haiz olmaması genel olarak bizleri destek ya da gelişimden yana kullanmaya itmektedir.

Bir sonraki yazımızda sizlere natasha komutanı hakkında bilgiler vermeye devam edeceğiz.

Herhangi bir sorunuz ya da yazı hakkında eleştiriniz olması durumunda bizlere yorumlarınızla katkıda bulunmanızı rica ediyoruz.




{ 2 yorum... read them below or Comment }

  1. Diğer komutan anlatımları gelecek mi acaba a? Çok faydalı

    YanıtlaSil
  2. Daisy de sorun var sayfa açılmıyor

    YanıtlaSil