Popular Post

30 Nisan 2017 Pazar

Merhabalar arkadaslar bu yazimizda sizlere last empire war z komutanlarindan sniper yada bilinen diger adi ile hunter dan bahsedecegiz.

hunter lomutan skill kıyafet ve özellikleri
Hunter nisanci askerlerine yonelik bir komutan olup, ozel nisanci skillerine sahiptir. Peki nedir bu ozel nisanci skilleri ?.





hunter sniper skiller ve kıyafetleri
Yandaki resimde goruldugu uzere yeni gelen komutan sistemi ile birlikte her komutan artik 5 farkli pasif yada aktif skill ile birlikte gelmektedir. Burada akliniza takilan soru su olabilir pasif skill ve aktif skill ne demektir ve farkliliklari nelerdir ?.

Pasif skill : skill sahibi komutani kullandiginiz her anda etki eden ozelliller demektir.

Aktif skill : bu tarz skilleri kullanmadan once aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

Konumuz uzerinden ornek vermemiz gerekir ise hunter 1 adet aktif 4 adet pasif olmak uzere 5 adet ozel yetenege sahip komutandir.

Dilerseniz yukarida resmini paylasmis oldugumuz yetenekler uzerinden aciklamaya calisalim.

1. Seferberlik nisanci : skill aciklamasindan da anlasilacaga uzere nisancilarin egitimine etki eder ve egitim sureclerini hizlandirir.

2. Savunmayi guclendir : okcu yani nisancilara ekstra savunma puani saglar.

3. Uzun menzilli atis : aktif bir skilldir. Bu skilli kullanmak icin komutan skill menusunden aktif edilmesi gerekir. Detayli aciklamak gerekirse

empire war z sniper hunter komutan özellikleri

Skill aktiflestirildiginde okcu yani nisancilarimizin hasari artacaktir. Her aktif skillin oldugu gibi bu skillin de bir soguma suresi bulunmakta ve 5 saat gibi yeniden kullanmak icin bekleme suresi gerekmektedir.

4. Silahi iyilestir : pasif bir skilldir okcularin yani nisanci tipi askelerin saldirilarini arttirir.

5. Keskin nisanlama : gelistirilebilir pasif bir skilldir. Okcu yani nisancilarin saldiri puanlarini yukseltir.

Yeri gelmisken belirtelim oyuna guncelleme geldikten sonra komutanlarin pasif skillerinde artislar oldu. Ancak hala daha bizim dikkat etmemiz gereken husu ana skilleri olmalidir. Mecvut durumdan ornek verecek olursak uzun menzilli atis ve keskin nisanlama skilleri goz onunde bulundurulmalidir.


Gelistirilebilir skiller konusu ise asker donusumunde kullandigimiz bataryalar gibi belirli oranlarda ayni tipte komutan karti kullanarak o komutanin ana skillerini genel olarak 2 adet ana skili vardir her komutanin level olarak yukseltebilmekteyiz. Yine mevcut durumdan ornek vermek gerekir ise
last empire war z sniper hunter komutan skilli arttırma
Yukseltilebilir skillin uzerinde yer alan yukselt butonu tiklandiginda yanda yer alan sayfa karsiniza cikacaktir. Buradan gunluk belirli oranda hunter ise alma karti kullanarak ilgili skili yukseltmeniz gerekmektedir.


Yukselen skillin verdigi bonus puanlari da dogal olarak daha fazla olacaktir.

Hunter kiyafetlerine deginecek olur isek yazimizin basinda da bahsetmistik nisanciya ozel bir komutan oldugundan dolayi sovalye yani nisanci uzerine bonuslar ekleyen kiyafetleri giymesi daha iyi sonuc verecektir. Bu konu ile ilgili detaylari kiyafetler menusunde bulabilirsiniz.

Hunter ile en etkili saldiri ve savunma yontemleri rehberimizi kisa sure sonra sizlerle paylasacagiz.

Bu konu ile ilgili yorumlarinizi ve sorularinizi birakmayi unutmayiz hepinize iyi oyunlar diliyoruz

{ 1 yorum... read them below or add one }